بهترین راهکار حل مشکل قطعی برق

همچنین حوادث غیرقابل پیش‌بینی ناشی از اشکال در سیستم‌های برقی می‌تواند منجر به آسیب به تجهیزات، از دست رفتن داده‌های بسیار و موارد دیگر شود.

این سیستم‌ها هزینه کمتری دارند اما زمان سوئیچینگ کمی طولانی‌تر است.

یو پی اس‌های لاین اینتراکتیو علاوه بر محافظت از تجهیزات شما در برابر قطعی و نوسانات برق، دو وظیفه‌ی مهم محافظت در برابر افزایش یا کاهش ولتاژ را بر عهده دارند. این دسته از یو پی اس‌ها که معمولاً برای محافظت از شبکه‌های سازمانی استفاده می‌شود، توسط یک ریزپردازنده کیفیت برق ورودی را کنترل می‌کند و به نوسانات واکنش نشان می‌دهد.

به همین خاطر این دستگاه ها باید همیشه روشن و به منبع برق شهری متصل باشند.

قیمت مقرون‌به‌صرفه و عدم ایجاد آلودگی صوتی را می‌توان مزایای مهم این تجهیز الکترونیکی در نظر گرفت. از جمله معایب یو پی اس آفلاین می‌توان به سطح محافظتی نامناسب، انتقال نوسانات ولتاژ به دستگاه‌های متصل به سیستم، سوئیچ به حالت باتری با سرعت کم و خروجی برق بدون تنظیم اشاره کرد.

یو‌پی‌اس را می‌توان بر اساس تکنولوژی ساخت به سه دسته آفلاین (استندبای)، آنلاین و لاین اینتراکتیو تقسیم‌بندی می‌شوند.

بنابراین برای روشن ماندن مداوم وسایل الکتریکی حساس که قطع جریان برق برای کارهای مرتبط با آن‌ها چالش برانگیز است، از یو پی اس استفاده می‌‌‌شود.

اگر به دنبال امنیت انرژی در حساس‌ترین شرایط هستید، محصولات این برند بهترین گزینه برای شما خواهند بود. با انتخاب صنایع کوپله رعد ، بیمارستان شما هیچ گاه بدون برق نخواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر، با ما تماس بگیرید.

این دستگاه‌ها علاوه بر محافظت بیشتر نسبت به یو پی اس‌های آماده به کار، توان و بهره‌وری بهتری را ارائه می‌دهند که به طولانی شدن عمر باتری آن‌ها نیز کمک می‌کند. یکی از بزرگترین مزیت‌های این دسته از یو پی اس‌ها این است که کاهش یا افزایش ولتاژ را بدون استفاده از باتری خود جبران می‌کند.

تجهیزات پزشکی جزو تجهیزات حساس و گران‌قیمت هستند که طراحان سیستم الکتریکی مجموعه باید از بهترین راهکار حل مشکل قطعی برق آنها در برابر نوسان‌های پله‌ای و سینوسی مراقبت کنند و جریان و ولتاژ مناسب و بدون نوسان را به آنها برسانند. عملکرد دستگاه‌هایی مانند تجهیزات اتاق احیا، سی‌سی‌یو، آی‌سی‌یو، دستگاه‌های سونوگرافی، تجهیزات آزمایشگاهی و… وابسته به کیفیت ولتاژ سیستم خواهد بود و در صورت آسیب‌دیدن این تجهیزات ممکن است سازمان مجبور به پرداخت هزینه‌های مالی هنگفت شود.

سیستم‌های امنیتی و نظارتی در منازل و واحدهای اداری و تجاری می‌بایست به‌شکل تمام‌وقت فعال باشند. سیستم‌های اعلان حریق، دوربین‌های مداربسته، دزدگیرها و… می‌بایست توسط یک منبع تغذیه دائمی تأمین شوند تا بتوانند تمامی اتفاقات را ثبت کنند و فعالیت خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

هدف ما در تیم تحریریه فرافن، فراهم‌کردن جدیدترین و جامع‌ترین محتوای تخصصی و کاربردی در حوزهٔ سیستم‌های امنیتی و نظارتی (شامل آموزش، نقدوبررسی، اخبار و فناوری) است. با نقدها یا پیشنهادات خود ما را در این امر یاری کنید.

قدرت اینورتر و توان منبع تغذیه ارتباط مستقیمی با هم دارند. به عبارتی دیگر هرچه قدرت مبدل بیشتر باشد دستگاه نام برده توان بیشتری را از خود نشان می دهد.

سیستم های برق اضطراری یو پی اس دارای شارژر بوده و از طریق برق شهری شارژ می شود

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *